Advanced-Mechanical-Engineers-vacature-constructeur

Vacature Constructeur

Zoek jij als Constructeur variatie in de projecten waar jij aan werkt en toch de zekerheid van een vaste baan? Bij AME krijg je de kans om in ons projectenbureau in 's-Hertogenbosch te werken en dit af te wisselen met projecten bij onze opdrachtgevers. In verband met groei hebben wij namelijk een vacature voor Constructeur.

Wat ga je doen?

Als Constructeur bij AME werk je zelfstandig aan projecten, van het eerste contact met de opdrachtgever tot aan de uiteindelijke oplevering. In jouw functie werk je aan ontwerpen van complexe constructies voor uiteenlopende toepassingsgebieden en werk je aan de technische uitvoering van de ontwerpen. Omdat je projecten zelfstandig oppakt, kun jij de (achterliggende) vraag van de opdrachtgever goed verstaan en tot een werkende, kwalitatieve oplossing omzetten. Je bent in staat om ontwerpen van werktuigbouwkundige constructies ‘from scratch’ te realiseren, inclusief het uitvoeren van de benodigde ontwerpberekeningen.

Hoe ziet je dag eruit?
Het is een nieuwe werkdag en je komt ons kantoor in 's-Hertogenbosch binnen. Terwijl jouw computer opstart, haal je een kopje koffie of thee en praat je even bij met jouw collega’s. Als je geïnstalleerd bent, check je jouw mail. Zijn er belangrijke berichten binnengekomen? Je hebt pas een project afgerond en kan dus vol nieuwe energie beginnen aan het opstarten van een nieuw project. Je bespreekt met de klant wat het project inhoudt, welke randvoorwaarden belangrijk zijn en met welke andere stakeholders jij dit project kunt oppakken. Je overlegt nog even met je collega’s hoe jullie de onderdelen van het project gaan verdelen. Nu is het tijd om de eerste meters te gaan maken. Je hebt inmiddels een mooi begin gemaakt als het tijd is voor de middagpauze. Je speelt dan een potje darts, tafelvoetbal, wandelt een stukje met collega’s, of rust even uit aan de lunchtafel in de kantine. Zo laad je jezelf weer op voor het tweede deel van de dag. Na de pauze ga je weer verder met het nieuwe project, zodat je een goede basis hebt om de rest van de week verder mee te gaan. Af en toe vraagt een collega jou om mee te denken over een oplossing, waarbij jullie elkaar verder helpen. Aan het einde van de dag reflecteer je op de voortgang van het project en bedenk je hoe je morgen verder gaat. Met een tevreden gevoel en een plan van aanpak voor de volgende dag sluit je jouw computer af. Je gaat naar huis om te genieten van jouw welverdiende vrije avond.

Wat zoeken wij in jou?

Ga jij bij ons werken als Constructeur, dan word jij één van onze ambassadeurs. Onze ambassadeurs zijn nieuwsgierig, productief en hebben zelfkennis. Zij hebben precies in de gaten waar het werk of de samenwerking spaak kan lopen en hoe verbeteringen doorgevoerd kunnen worden voor een kwalitatief eindresultaat. Kun jij je hierin herkennen? Dan ben jij onze AME’er in spe.

Wat wij nog meer in jou zoeken:

 • Minimaal HBO werk-/ denkniveau, richting Werktuigbouwkunde.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Tekenaar, Mechanical Engineer of een soortgelijke functie.
 • Goede materiaal- of productkennis en beheersing van methodisch ontwerpen.
 • Ervaring in het uitvoeren van FEM-berekeningen.
 • Kennis van 3D-software.
 • Een zelfstandige, klantgerichte, enthousiaste en flexibele instelling.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen, maar vind je jezelf wel geschikt voor de vacature Constructeur? Twijfel dan niet om toch te reageren! Wie weet ben jij toch de aanvulling op ons team die wij nodig hebben.

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract bij AME. Doe je het goed, dan krijg je een vast contract.
 • Een goede reiskostenvergoeding van €0,26 per km.
 • Uitgebreide mogelijkheden om studies/ cursussen/ trainingen te volgen.
 • Elk jaar recht op 29 vakantiedagen (o.b.v. een 40-urige werkweek) en daarnaast nog de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen.
 • Een aantrekkelijke bonusregeling.
 • Een aantrekkelijke pensioenopbouw, waarbij 50% van jouw premie betaald wordt door AME.
 • Leuke uitjes en feestjes.
 • Leuke en gezonde werksfeer.

 

Over AME

Wij geloven dat wij technische ontwikkelingen alleen mogelijk kunnen maken als wij investeren in de professionele ontwikkeling van onze engineers. Daarom steken wij veel tijd en energie in het goed ondersteunen van jou als ambassadeur. Zo krijg je bij ons veel vertrouwen en verantwoordelijkheid bij de uitvoering van je werk. Onze ervaring leert dat jou dit de ruimte biedt om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen. Dat is meer dan nodig in een markt waarin technologische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen.

We stimuleren jouw persoonlijk ontwikkeling met de mogelijkheid tot het volgen van veel opleidingen en met projecten die op jouw wensen aansluiten. Zo kan jij de juiste kennis, in de juiste fase van het juiste project, toepassen. Zo zorgen wij er samen voor dat AME een betrokken partner is voor duurzame en verrassende ontwikkeling in werktuigbouwkundige engineering voor onze opdrachtgevers.

Vind jij deze vacature net zo leuk als dat wij 'm vinden?

Solliciteer snel door op onderstaande button te klikken en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

SOORT DIENSTVERBAND:
Voltijds, Deeltijds
INDUSTRIE:
Speciaal Machinebouw
LOCATIE:
s-Hertogenbosch
SALARIS INDICATIE:
€3500-€5000 Per maand
GEPLAATST OP:
februari 29, 2024
Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel als mogelijk contact met je op!