Op onze eigen tekenkamer in 's-Hertogenbosch, of op locatie bij één van onze opdrachtgevers.

Wij snappen dat jij een privé leven hebt en niet zit te wachten op uren in de auto. Daarom streven wij naar een maximale reistijd van 30 tot 45 minuten vanaf jouw huis naar 's-Hertogenbosch of naar de opdrachtgever.

Interne projecten worden uitgevoerd vanaf de eerste gedachte tot de laatste stap voor de realisatie. Regelmatig zijn wij ook betrokken bij de bouw en oplevering van een machine. Je werkt meestal in teamverband aan uiteenlopende projecten maar je hebt altijd zelf de regie in handen over het jou toevertrouwde projectdeel. Je hebt regelmatig contact met de opdrachtgever en bent in veel gevallen het eerste aanspreekpunt op technisch gebied.

Ben je daar nog niet zo bedreven in? Dan doe je dat samen met een ervaren constructeur. Studiemogelijkheden bieden wij natuurlijk ook aan, maar dat is altijd maatwerk. Studeren om te studeren is zonde van de tijd, het moet wel bijdragen aan jouw ontwikkeling en passen in onze bedrijfsfilosofie.

Soms is het efficiënter of een specifieke wens van de opdrachtgevers voor de uitvoering van het project op locatie van de opdrachtgever. Als dit, binnen de door ons acceptabele reistijd van maximaal 45 minuten kan, dan is dat een optie. Natuurlijk vindt er een kennismakingsgesprek plaats en als het klikt, ben je als specialist welkom op het kantoor van de opdrachtgever. Daar heb je dan collega's die samen met jou het project uitvoeren maar jij hebt altijd collega's in 's-Hertogenbosch die jou, weliswaar op afstand, ook kunnen helpen.

Om binding met elkaar te houden bezoeken wij jou regelmatig en vinden er regelmatig evaluaties plaats. Wij vinden het belangrijk dat jij lol hebt in je werk en daarom is jouw mening belangrijk. Ook bij een opdrachtgever moet je kunnen groeien en ontwikkelen. Zodra daarvoor geen ruimte meer is, gaan we aan tafel.