Technische expertise en capaciteit op flexibele basis met een persoonlijke aanpak

Engineering op het gebied van handling, production & packaging. Voor korte of lange termijn. Op uw locatie of vanuit ons kantoor. Boutgrootte M4 tot en met M12 heeft onze voorkeur. Van R&D tot aan een productie gereed tekeningenpakket of iets daar tussenin. Wanneer u extra capaciteit of specifieke kennis nodig heeft, bieden de engineers van Advanced Mechanical Engineers uitkomst.
 
Wij zoeken naar de juiste oplossing, wat betekent dat wij goed luisteren en doorvragen welk doel u wilt bereiken. Met onze persoonlijke aanpak gaan wij verder dan het simpelweg uitvoeren van een opdracht; wij bieden een efficiënte oplossing voor uw vraagstuk.
 
Kijk rustig rond op onze website middels de navigatie rechtsboven, om te ontdeken wat we zoal te bieden hebben of neem contact op voor een persoonlijk gesprek.
 
 
Onderdeel van TT-Engineering
Sinds februari 2020 is AME onderdeel geworden van TT-Engineering. Door deze samenwerking is het werkgebied van AME uitgebreid. TT-Engineering heeft kantoren in Zwolle en Enschede en veel ervaring in de machinebouw, automotive en aerospace. Waar AME meer ervaring heeft in de food industrie en verpakkingsindustrie. De samenwerking biedt veel mogelijkheden om kennis met elkaar te delen, grotere projecten aan te nemen en betere cursussen en trainingen te kunnen bieden aan de engineers bij ons in dienst. Zo bieden wij junior engineers de mogelijkheid om ons gezamenlijke Traineeship Werktuigbouwkunde te doorlopen. Het traineeship helpt hen om in een relatief korte periode veel te leren en zich snel te ontwikkelen. Dat geeft hun carrière in de werktuigbouw een vliegende start.