Ben je goed in je werk? En wil je jouw specialisme graag voor onze opdrachtgevers inzetten? Dan nodigen we jou uit om bij ons te solliciteren!

Interne projecten voer je uit vanaf het eerste idee tot de laatste stap voor de realisatie. Regelmatig zijn we betrokken bij de bouw en oplevering van een machine. Voor opdrachtgevers werk je aan uiteenlopende projecten. Meestal in teamverband, maar met de regie in handen over jouw projectdeel. Met de opdrachtgever stem je zelf zaken af. Ook ben je zijn aanspreekpunt op technisch gebied. Ben je daar nog niet zo bedreven in? Dan doe je dat samen met een ervaren constructeur.

We ondersteunen collega's die beter willen worden in hun vak. Onder meer met studiemogelijkheden op maat. Groeien is geen doel op zich, maar wie passie voor zijn vak heeft, bieden wij graag een kans. Wij vinden het belangrijk om ontwikkeling niet alleen bij onszelf te houden. Daarom delen wij ontwikkelingsmogelijkheden ook graag uit aan minder ontwikkelde werelddelen. Samen met stichting Red een Kind creëren wij een kansrijke toekomst voor de gemeenschap in Bomet, Kenia.

 

ONTWIKKELING

ONTWIKKELING

Studiemogelijkheden
In- en externe trainingen
Coaching on the job
Uitdagende projecten
Beoordelingen

BEDRIJFSCULTUUR

BEDRIJFSCULTUUR

Persoonlijke aandacht
Flexibele werktijden
Familiebedrijf
Bonusregeling
Bedrijfsuitjes

UITDAGING

UITDAGING

80% tussen M5 en M12
40% R&D gerelateerd
100% machinebouw

AFWISSELING

AFWISSELING

In- en extern werken
Diverse branches
Klantcontacten