Advanced-Mechanical-Engineers-vacature-mechanical-engineer

Vacature Mechanical Engineer

Heb jij als Mechanical Engineer behoefte aan variatie in de projecten waar jij aan werkt en zoek je toch de zekerheid van een vaste baan? Lees dan snel verder voor de specificaties van de vacature Mechanical Engineer bij AME! Bij ons projectenbureau hebben wij, in verband met groei, deze vacature open staan. Bij AME krijg je de kans om in ons projectenbureau in 's-Hertogenbosch te werken en dit af te wisselen met projecten op de locatie van onze opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Ons engineeringsteam werkt aan diverse technische constructies. Als Mechanical Engineer krijg je de kans om aan het ontwerp en de uitwerking van de constructies van complexere omvang te werken. In ons team werk je projectmatig aan diverse projecten op onze locatie in 's-Hertogenbosch, waarbij je dit kunt afwisselen door bij de klant op locatie te werken. Doordat je projectmatig werkt zul je veel afwisseling en uitdagingen ervaren. Verder zorgen wij er samen voor dat jij aan opdrachten werkt die goed bij jouw talenten en ontwikkelwensen passen.

Hoe ziet je dag eruit?
Je komt op ons kantoor in 's-Hertogenbosch binnen. Terwijl je wacht tot jouw computer is opgestart, haal je een kopje koffie of thee en praat met jouw collega’s bij. Als je gesetteld bent, check je jouw mail op belangrijke werkzaamheden voor die dag. Je hebt onlangs een project afgerond en dat betekent dat je vol nieuwe energie kan beginnen aan het opstarten van een nieuw project. Je vraagt of jouw teamleider tijd heeft en bespreekt met hem wat het project inhoudt, welke randvoorwaarden belangrijk zijn en met welke andere collega’s jij dit project kunt oppakken. Je overlegt nog even met de betrokken collega’s hoe jullie de onderdelen van het project gaan verdelen. Na de opdrachtgever gebeld te hebben voor een paar verduidelijkende vragen, start je jouw CAD-pakket op en begin je met jouw onderdeel van de engineeringswerkzaamheden.

Je hebt al een mooi begin gemaakt als het tijd is voor de middagpauze. Tijdens de pauze speel je een potje tafeltennis of darts met collega’s, wandel je een stukje met collega’s of rust je even uit op de bank in de kantine. Zo laad je jezelf weer op voor het tweede deel van de dag.

Na de pauze ga je weer ver met het nieuwe project, om een goede basis te hebben om de rest van de week op verder te kunnen bouwen. Af en toe vraagt een collega jou om mee te denken over een oplossing, waarbij jullie elkaar verder helpen. Aan het einde van de dag geef je jouw teamleider een mondelinge terugkoppeling over de voortgang van het project, draag je suggesties aan en zoeken jullie naar oplossingen voor eventuele knelpunten zodat je morgen weer zelfstandig verder kunt. Met een tevreden gevoel en een plan van aanpak voor de volgende dag sluit je jouw computer af en rijd je naar huis om te genieten van jouw welverdiende vrije avond.

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract bij AME. Bij goed functioneren wordt dit omgezet in een vast contract.
 • Een goede reiskostenvergoeding van €0,26 per km.
 • Uitgebreide mogelijkheden om studies/ cursussen/ trainingen te volgen.
 • Elk jaar recht op 29 vakantiedagen (o.b.v. een 40-urige werkweek) en daarnaast nog de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen.
 • Een aantrekkelijke bonusregeling.
 • Een aantrekkelijke pensioenopbouw, waarbij 50% van jouw premie betaald wordt door AME.
 • Leuke uitjes en feestjes.
 • Leuke en gezonde werksfeer.

 

Wat zoeken wij in jou?

Ga jij bij ons werken als Mechanical Engineer, dan word jij één van onze ambassadeurs. Onze ambassadeurs zijn nieuwsgierig, productief en hebben zelfkennis. Zij hebben zicht op waar het werk of de samenwerking spaak kan lopen en hoe verbeteringen doorgevoerd kunnen worden voor een kwalitatief eindresultaat. Kun jij je hierin herkennen? Dan ben jij onze AME’er in spe.

Wat wij nog meer in jou zoeken:

 • HBO- of WO-opleiding, richting Werktuigbouwkunde.
 • 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Goede materiaal- of productkennis en beheersing van methodisch ontwerpen.
 • Enthousiasme met de wil om te leren.
 • Kennis van 3D-software.
 • Een zelfstandige, klantgerichte, enthousiaste en flexibele instelling.

Voldoe je niet aan alle bovenstaande eisen maar vind je jezelf wel geschikt voor de vacature Mechanical Engineer? Twijfel dan niet om toch te reageren! Wellicht ben jij toch de aanvulling op ons team die wij nodig hebben.

Over AME

Wij geloven dat wij technische ontwikkelingen alleen mogelijk kunnen maken als wij investeren in de professionele ontwikkeling van onze engineers. Daarom steken wij veel tijd en energie in het goed ondersteunen van onze ambassadeurs.

Dat doen wij door onze engineers hun werk in vertrouwen en verantwoordelijkheid te laten uitvoeren. Onze ervaring leert dat zij op die manier in staat zijn om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen. Dat is meer dan nodig in een markt waarin technologische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Onze engineers ondersteunen wij ook door hen veel opleidingsmogelijkheden te bieden en constant te zoeken naar projecten die aansluiten op hun ontwikkelwensen.

Zo zorgen wij ervoor dat de juiste kennis, in de juiste fase van het juiste project toegepast wordt. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat AME een betrokken partner is voor duurzame en verrassende ontwikkeling in werktuigbouwkundige engineering voor onze opdrachtgevers.

Vind jij deze vacature net zo leuk als dat wij 'm vinden?

Solliciteer snel door op onderstaande button te klikken en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

SOORT DIENSTVERBAND:
Voltijds, Deeltijds
INDUSTRIE:
Agrotechniek, Food Machinery, Speciaal Machinebouw, Transportsystemen, Verpakkingsmachines
LOCATIE:
s-Hertogenbosch
SALARIS INDICATIE:
€3000-€4500 Per maand
GEPLAATST OP:
maart 27, 2024
Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo snel als mogelijk contact met je op!