Onze bedrijfscultuur is persoonlijk en de lijntjes zijn kort. Wij zijn duidelijk naar elkaar en naar onze opdrachtgevers. Wij houden van doelgericht werken. Omdat we zo serieus zijn in ons werk spelen we in de pauze graag een potje tafeltennis, tafelvoetbal of vliegen we een parcours met een mini-drone. Regelmatig gaan we studeren om nog beter te worden in wat we doen. De informele uitstapjes zijn van het type modder en racen. Daar krijgen wij energie van.

Missie

Maak het beter. Techniek ontwikkelt zich continu. Wanneer je dat weet, dan weet je ook dat ook geijkte processen op een gegeven moment beter kunnen. Onze missie is om ieder project, ieder proces waar wij aan te pas komen beter te maken. Niet alleen werkend, maar ook beter dan in de eerste instantie verwacht. Door onze kennis op peil te houden en ons goed te verdiepen in het vraagstuk zorgen wij ervoor dat wij die betere oplossing kunnen bieden.

Visie

Het uitvoeren van een opdracht is niet altijd hetzelfde als het bieden van de beste oplossing. Een opdracht heeft altijd een concrete vraag, maar er zijn ook altijd wensen. Door onze opdrachtgevers en vraagstukken persoonlijk te benaderen, de juiste vragen te stellen en oplossingen goed door te rekenen, optimaliseren wij onze ontwerpen. Wij weten dat je alleen door een goede en persoonlijke samenwerking tot de beste oplossing kunt komen.