Sollicitatieprocedure AME

 
 
 
 
Advanced-Mechanical-Engineers-sollicitatieprocedureEven bellen
Nadat je hebt gesolliciteerd neemt één van onze recruiters contact met je op. Via de telefoon bespreken wij waarom deze vacature je interesseert en waarom jij geschikt bent. Ook horen wij graag welke uitdagingen jou aanspreken en wat jij zoekt in een werkgever.
 
 
 
 
Advanced-Mechanical-Engineers-sollicitatieprocedurePersoonlijk gesprek
Zijn wij beiden enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek. Zo krijg je al een beeld van onze organisatie en kunnen wij je nog beter leren kennen. Ook bespreken wij een aantal leuke opdrachten die eventueel bij jou kunnen passen.
 
 
 
 
Advanced-Mechanical-Engineers-sollicitatieprocedureContractvoorstel
Hebben wij ontdekt een match te zijn? Dan doen wij je een contractvoorstel. Deze kan je van tevoren rustig doornemen om het op een later moment samen te ondertekenen.
 
 
 
 
Advanced-Mechanical-Engineers-sollicitatieprocedureWelkom bij de club!
Yes! Wij mogen jou verwelkomen als onze nieuwe collega, welkom bij de club! Vanaf nu kun je ook deelnemen aan onze leuke uitjes. Wij gaan samen een succes maken van jouw carrière bij AME.
 
 
 
 
Jouw inwerktraject
Wij vinden het belangrijk dat je snel jouw plekje vindt in ons team. Daarom maken wij tijd voor een goed inwerktraject, dat je volgt bij ons interne projectenbureau. Zo word je niet in het diepe gegooid en heb je de tijd om jouw collega’s beter te leren kennen.
 
 
 
 

Benieuwd geworden naar het werken bij AME?