Engineering-banen

 

Op zoek naar Engineering banen?

 
Zoek jij als engineer naar uitdaging, afwisseling en zekerheid? Dan ben je bij Advanced Mechanical Engineers aan het juiste adres. Wij zijn een werktuigbouwkundig ingenieursbureau, gevestigd in ’s-Hertogenbosch met vestigingen in Zwolle en Enschede. Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste engineers om ons team te versterken, ben jij die engineer?

Wat doet een Mechanical Engineer?

Een Mechanical Engineer bedenkt, ontwerpt, analyseert en verbetert processen, systemen en producten voor dynamische objecten. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld aandrijftechnieken, thermodynamische installaties en regelsystemen. Wij hebben ook andere functies in ons team, die erg verschillen van Mechanical Engineer. Dat zijn: Tekenaar, Project Engineer en Constructeur.

Tekenaar: Als Tekenaar hou je ervan om technische tekeningen te lezen, te maken en uit te werken. Je werkt aan verschillende en uitdagende projecten in wisselde branches. In samenwerking met jouw projectgroep is het jouw taak dat de klantvraag zo goed mogelijk vervult wordt, terwijl er gelet wordt op duurzaamheid, kosten en materialen.

Project Engineer: In de functie van Project Engineer ben jij de verbindende schakel tussen de projectmanager en de verschillende technische disciplines binnen jouw project. Samen met jouw projectteam ontwerp en ontwikkel jij het door de opdrachtgever gewenste product.

Constructeur: Werkend als Constructeur werk je zelfstandig aan het project, vanaf het eerste contact met de opdrachtgever tot de oplevering van het resultaat. Je ontwerpt complexe constructies voor verschillende toepassingsgebieden en werkt aan de technische uitvoering van deze ontwerpen. Vanwege jouw zelfstandigheid kun je de vraag van de opdrachtgever goed verstaan en omzetten tot een werkende, kwalitatieve oplossing.

Werken in engineering: op locatie of vanuit een tekenkamer?

Bij AME bieden wij jouw de kans om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Het werken in verschillende branches en bij verschillende opdrachtgevers houdt je scherp. Ons vakgebied in constant in ontwikkeling, stil zitten is daarom geen optie.

Je gaat afwisselend aan de slag vanuit ons kantoor of op locatie bij de opdrachtgever. Één van de grootste voordelen van werken vanuit kantoor zijn jouw collega’s. Zij kunnen hun blik op jouw project werpen en je tot nieuwe inzichten brengen. Hierdoor wordt kennis branche-overstijgend toegepast. Of je nou vanuit ons kantoor werkt of op locatie bij de opdrachtgever, wij garanderen je dat je nieuwsgierig blijft, jezelf ontwikkelt en steeds nieuwe dingen blijft leren.

Als mechanische engineer werken in ons team

Ons team bestaat uit leergierige, ambitieuze en passievolle engineers. Vanwege hun passie voor techniek, willen zij blijven leren. Ze vragen altijd net één vraag extra bij een technische oplossing. Onze engineers gaan regelmatig in vrijetijd samen erop uit. Het zijn niet alleen collega’s, maar ook vrienden van elkaar. In dit hechte team is altijd plek voor een nieuwe collega die zij met open armen ontvangen.

Waarom werken bij Advanced Mechanical Engineers?

Afwisseling, maar toch zekerheid. Dat is een zeldzame combinatie die AME haar eigen heeft gemaakt. Door een goede en persoonlijke samenwerking kom je tot het maximale resultaat voor complexe technische vraagstukken.