Vacatures-Aerospace-AME

 

Op zoek naar
Aerospace Engineering vacatures?

 

Advanced Mechanical Engineers is een engineeringsbureau gevestigd is ‘s-Hertogenbosch. Wij lossen mechanische vraagstukken op in verschillende branches. De Aerospace branche zit vol met uitdagende projecten. Vanuit het oogpunt van engineer, kun je je afvragen hoe het eigenlijk is om in de lucht- en ruimtevaarttechniek te werken. De kwaliteitseisen zijn hoog, de foutmarges moet miniem zijn en achter elke oplossing zit een complexe wiskundige onderbouwing. Engineer zijn in de Aerospace is complex en uitdagend. Deze twee aspecten zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf moeten halen om de benodigde resultaten te behalen.

Als Engineer werken in de lucht- en ruimtevaart

In de Aerospace krijg je te maken met veel complexe en uitdagende projecten. Zo hebben onze engineers onder andere geholpen bij de ontwikkeling van de deuren van de F-35 (voorheen JSF) en bij de engineering van de sonde JUICE. Dit laatste project springt eruit, want JUICE is in 2022 gelanceerd en komt in 2029 aan. Onze engineer Erwin heeft meegewerkt aan het design van de zonnepanelen van JUICE. De foutmarges moet miniem zijn, want er mag niks kapot gaan tijdens reis bijvoorbeeld. Ook kan de sonde niet aankomen bij Jupiter als de zonnepanelen niet werken, de panelen zorgen voor de stroomtoevoer naar de sonde.

Onze vacatures’ aanpassen naar: ‘Benieuwd in welke functies je bij AME zou kunnen werken? Bekijk onze vacatures:

Waarom werken bij Advanced Mechanical Engineers?

AME-Vacatures-Aerospace

Bij Advanced Mechanical Engineering wordt er altijd gekeken naar jou als persoon en hoe we jou kunnen helpen bij je ontwikkeling. Loopt je vast in de samenwerking met een opdrachtgever? Wij helpen je dit op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Wij willen dat onze engineers zich fijn voelen en plezier in hun werk blijven hebben.

Bij AME ontwikkel je op meerdere vlakken, omdat de werkzaamheden en opdrachtgevers veranderen. Hierdoor blijf je leren en doe je ervaring op bij meerdere opdrachtgevers. Onze engineer Dennis heeft projecten mogen doen in de Aerospace in de afgelopen drie jaar. Hij zegt het volgende over zijn ervaringen als engineer:

“Voor mij is de variatie van werkplekken en projecten het grootste voordeel van werken bij verschillende opdrachtgevers. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Daar krijg ik de kans toe, omdat wij bij projectmatig werken. Elk project, elke opdrachtgever, elke branche brengt nieuwe technische uitdagingen".