Verhaal-Remco

 

Remco:

 

Het is alweer 6 jaar geleden dat Remco bij ons in dienst is gekomen. Na het afronden van zijn MBO opleiding Mechatronica is Remco begonnen bij AME. Tijdens zijn opleiding heeft hij verschillende facetten van techniek geprobeerd als Onderhoudsmonteur, Productiemedewerker en Tekenaar/Constructeur.

“Dit laatste heb ik na mijn studie niet meer los kunnen laten. Het idee om de hele dag dingen te bedenken en samen met een team projecten uit te voeren sprak mij erg aan”.

Na het behalen van zijn opleiding, is Remco direct opzoek gegaan naar een baan. Na een tijdje werd Remco gebeld door een oud-klasgenoot die op dat moment werkzaam was bij AME. Via deze oud-klasgenoot is Remco bij ons in dienst gekomen.

Een reguliere werkdag van Remco begint met het halen van een rondje koffie/thee voor zijn collega’s. Daarna neemt hij plaats achter zijn bureau en beantwoord hij de mails die zijn binnen gekomen. Als de mails zijn beantwoord, geniet Remco even van het prachtige uitzicht buiten. Tussen de werkzaamheden door wordt er gezellig gepraat door alle collega’s.

Waarom AME?

“Collega’s voelen is sommige gevallen meer als vrienden dan collega’s. buiten werk om worden er vaak afspraken gemaakt om leuke dingen samen te doen, in mijn geval is dat boulderen. Een spontane BBQ organiseren wij ook graag. Het werk bij AME een altijd afwisselend, hierdoor is geen werkdag hetzelfde.”