Automotive-engineer-vacatures

 

Op zoek naar vacature ingenieursbureau?

 

Auto’s zitten tegenwoordig bomvol met techniek die perfect op elkaar moeten sluiten. Voor Automotive engineers klinkt dat als muziek in de oren. Elke engineer zoekt naar uitdagende projecten, de Automotive branche zit naar vol mee. Hoe lastig het project ook is, de engineers van AME behalen het maximale resultaat.

Advanced Mechanical Engineers is een ingenieursbureau, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Onze engineers zijn gedreven om het maximale resultaat te behalen voor elk project. Dit doen zij in verschillende branches, zoals de Food Machinery en de Speciaal Machinebouw.

In Noord-Brabant werken in de autobranche

Hoewel de Automotive branche vol unieke technologie zit, is het uitermate geschikt om kennis branche-overstijgend in te zetten. Er zijn altijd richtlijnen waar het resultaat aan moet voldoen. Onze engineers komen door hun ervaringen toch op andere oplossingen dan engineers die volledig op de Automotive branche gefocust zijn. Iets wat deze industrie kenmerkt is de documentatie en certificering van de ontwerpen. alles wordt nauwkeurig vastgelegd en controleerd. De Automotive branche ontwikkelt zich in een rap tempo, waardoor je als engineer nooit uitgeleerd bent.

Opleidingen Automotive Engineering

Om als Automotive engineer aan de slag te gaan, heb je natuurlijk een opleiding nodig. Er zijn soorten opleidingen die je kunt volgen.

• Als je niet zeker weet of je de rest van jouw carrière in de Automotive branche wilt werken, dan is een algemene opleiding een goede optie. Denk hierbij aan Werktuigbouwkunde of Mechanical Engineering.

• Ben je overtuigd om als Automotive engineer aan de slag te gaan, dan is specialistische opleiding de beste optie voor jou. De HAN Automotive Engineering is een geschikte opleiding hiervoor.

Welke optie de beste voor jou is, dat hangt af van jouw wensen. Welke keus je ook maakt, jij bent in staat om technische vraagstukken uit de Automotive branche op te lossen.

Waarom werken bij Advanced Mechanical Engineers?

Techniek ontwikkelt zich constant en dat doen onze engineers ook. Hun passie voor techniek zorgt voor een constante nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te blijven leren. Dit is ook nodig om met de technische ontwikkelingen mee te gaan. Wij ondersteunen onze engineers met hun ontwikkeling doormiddel van trainingen en cursussen. Onze engineers hebben elkaar ook onderling. Ze kijken mee met elkaars projecten om hun inzicht te geven of erachter te komen hoe het in elkaar zit.

Wij zijn erg trots op ons engineeringsteam en hopen jou hier snel aan toe te mogen voegen!