Mechanical-Engineering

 

Op zoek
naar Vacatures Engineering?

 

Op zoek naar Vacatures Engineering? Dan ben je bij Advanced Mechanical Engineers aan het juiste adres. AME is een in Mechanical Engineering gespecialiseerde ingenieursbureau, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij investeren in onze engineers door hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te stimuleren.

Wat doet een Engineer Werktuigbouwkunde?

Binnen ons engineeringsteam zijn er verschillende functies die bekleedt worden door onze engineers. Elke functie bestaat uit een ander takenpakket en heeft verschillende verantwoordelijkheden. Deze functies zijn:

Mechanical Engineer: Als Mechanical Engineer bedenk, ontwerp, analyseer en verbeter je producten, processen en systemen voor dynamische objecten. Hierbij moet je denken aan aandrijftechnieken, regelsystemen en thermodynamische installaties.

Tekenaar: Binnen deze functie werk je aan verschillende projecten binnen diverse branches. Dit geeft jou de kans om als beginnend engineer verschillende ervaringen op te doen. Zo ontdek je wat nou echt bij jou past en kun jij jezelf op verschillende vlakken ontwikkelen.

Constructeur: Als Constructeur werk je zelfstandig aan projecten van het eerste contact met de opdrachtgever tot aan de uiteindelijke oplevering. In jouw functie werk je aan ontwerpen van complexe constructies voor uiteenlopende toepassingsgebieden en werk je aan de technische uitvoering van de ontwerpen.

Project Engineer: Als Project Engineer ben jij de verbindende schakel tussen de projectmanager en de verschillende technische disciplines binnen jouw project. Samen met het projectteam ontwerp en ontwikkel jij het product naar de wensen van de opdrachtgever.

Bij AME vinden wij het belangrijk dat onze engineers op waarde worden geschat. Wij investeren in een hoge werkplezier, aangezien dit veel invloed heeft op de resultaten die onze engineers behalen. Wij bieden daarnaast altijd een marktconform salaris, waarbij rekening wordt gehouden met de functie en de verantwoordelijkheden van de engineer.

Op locatie of vanuit een tekenkamer werken als Mechanical Engineer

AME is een werktuigbouwkundig ingenieursbureau, dit houdt in dat wij werken aan projecten van opdrachtgevers. De opdrachtgevers zijn actief in verschillende branches, waardoor je als engineer aan veel verschillende projecten werkt. Deze afwisseling zorgt ervoor dat onze engineers constant worden uitgedaagd en zich ook blijven ontwikkelen.

Het is bij ons mogelijk om projecten uit te voeren op locatie bij de opdrachtgever en op onze interne tekenkamer in Den Bosch. Elke engineer heeft zijn of haar eigen voorkeur, een combinatie beide opties is ook mogelijk. Wij willen een omgeving creëren voor onze engineers waar zij het maximale resultaat kunnen behalen. Door de engineer zelf te laten beslissen, bieden wij de vrijheid die zij nodig hebben om dat resultaat te behalen.

Stabiliteit en afwisseling bij een werktuigbouwkundig ingenieursbureau

Het grootste verschil tussen werken voor een ingenieursbureau en een machinebouwer is de afwisseling in projecten. Het idee dat er minder stabiliteit is bij een ingenieursbureau wordt breed gedragen, alleen klopt dit wel? Die stabiliteit zit vooral in het hebben van een stabiele thuisbasis, iets wat bij een ingenieursbureau gewoon van toepassing is.

Door de afwisseling van projecten doen engineers kennis in verschillende branches op. Als engineer blijf je hierdoor volop in ontwikkeling, deze ontwikkeling maak je wellicht niet mee bij een machinebouwer.

Stabiliteit, maar toch met afwisseling. AME bewijst dat het mogelijk is.

Redenen om bij Advanced Mechanical Engineers te komen werken:

In ons enthousiaste engineeringsteam is altijd plek voor een nieuwe collega. Onze engineers hebben een echte passie voor techniek, waardoor zij altijd willen blijven leren. Wij zijn trots op hoe ons engineeringsteam mechanische vraagstukken oplost. Bij AME ontwikkel je jezelf doormiddel van uitdagende projecten en gerichte cursussen.