Op-zoek-naar-engineering-vacatures

 

Op zoek naar Engineering Vacatures?

 
Ben jij een engineer die stabiliteit van een vaste baan zoekt, maar wel van afwisseling houdt? Dan is Advanced Mechanical Engineering de werkgever voor jou. AME is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd in Mechanical Engineering en is gevestigd in ’s-Hertogenbosch.

Wat houdt werken als engineer in?

Als engineer kan je actief zijn in verschillende functies. Elke functie is anders en zijn andere kwaliteiten voor vereist. Dit zijn de functies die wij aanbieden:

Wij vinden het bij AME belangrijk dat onze engineers het maximale resultaat behalen. Het maakt voor ons dan ook niet uit of zij parttime of fulltime werken. Ieder heeft zijn of haar voorkeur en daar denken wij graag aan mee. Wij bieden een marktconform salaris die past bij de functie die de engineer bekleed en de verantwoordelijkheden de engineer heeft.

Werken bij een engineeringbureau biedt je stabiliteit én afwisseling

Stabiliteit, een kenmerk dat iedereen wilt op werk. Wat misschien niet iedereen weet dat dit gepaard kan gaan met afwisseling van werkplek. AME biedt jou de afwisseling van projecten, terwijl je de stabiliteit van een vaste baan behoudt. Als je in dienst treedt bij een machinebouwer heb wel is waar ook die stabiliteit, alleen is er weinig afwisseling in jouw werkzaamheden en projecten. Juist die afwisseling maakt het werken als engineer zo mooi en uitdagend. Vanuit niets de oplossing zoeken op een complex mechanisch probleem, wie wil daar nou niet verantwoordelijk voor zijn?

Jouw ontwikkeling in de engineering mogelijk maken

Wij ontwerpen niet alleen machines voor onze opdrachtgevers, wij bouwen ook aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze engineers. Dit doen wij doormiddel van een ruim aanbod van cursussen en trainingen. Wij hebben een menukaart opgesteld met alle cursussen en trainingen die wij aanbieden. De engineer kan hieruit zelf de keuze maken welke cursus of training hij/zij wilt volgen. Mocht een engineer zich graag willen ontwikkelen op een bepaald vlak en er is geen cursus of training voor op dat moment. Dan kan dat intern worden aangegeven en wordt er gekeken of het gefaciliteerd kan worden.

Waarom werken bij Advanced Mechanical Engineers?

Bij ons kom je in een enthousiast en gepassioneerd team van engineers terecht. Onze engineers staan altijd klaar om hun kijk op jouw project te geven, hierdoor geven zij hun kennis aan elkaar door. Wij zijn erg blij hoe onze engineers in teamverband mechanische problemen aanpakt.