Op-zoek-naar-ingenieur-vacatures

 

Op zoek naar ingenieur Vacatures?

 
Ben jij opzoek naar afwisseling van projecten, terwijl je wel zekerheid en stabiliteit behoudt? Advanced Mechanical Engineers is dan de werkgever voor jou. AME is een werktuigbouwkundig ingenieursbureau dat gespecialiseerd is Mechanical Engineering. Je komt bij ons in Den Bosch terecht in een gepassioneerd en getalenteerd engineeringsteam.

Als werktuigbouwkundig ingenieur aansluiten bij ons engineeringsteam

Samen toewerken naar het maximale resultaat, dat is de werkwijze van onze engineers. Door kennis te delen met elkaar komen onze engineers met unieke oplossingen voor mechanische vraagstukken. Mocht je tegen een probleem aanlopen, dan is er altijd wel een collega die even met je mee kijkt en zijn/haar mening erover geeft. Wij zijn trots op deze manier van samenwerken van ons team. De toegankelijk zorgt ervoor dat het gehele team zich blijft ontwikkelen.

Bekijk hier onze vacatures:

Jouw ontwikkeling als industrieel ingenieur mogelijk maken

AME is een team van ontwikkelaars: wij ontwerpen niet alleen machines, maar bouwen ook aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze engineers. Wij bieden onze engineers verschillende cursussen en trainingen aan om die groei te realiseren. Ons aanbod is erg gevarieerd, om ervoor te zorgen dat de engineer op elke manier zich ontwikkelen. Mocht er toch een type cursus of training ontbreken, dan gaan wij samen met de engineer kijken of wij dit toch kunnen realiseren.

Waarom werken bij Advanced Mechanical Engineers?

De mens achter de engineer, dat is voor ons belangrijk. Wij luisteren naar onze engineers, dit kan gaan van welke type project zij graag willen doen tot welke ontwikkelwensen zij hebben. Mocht er privé een probleem zijn, dan kijken wij waar wij ons steentje kunnen bijdragen. Door te luisteren naar onze engineers zorgen wij voor een gezellige en positieve werksfeer op ons kantoor, waar onze engineers het maximale resultaat kunnen behalen.