Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekend dat ons winterevent weer op de planning stond. Deze editie vond plaats in Den Bosch. De collega's uit Zwolle en Enschede zijn bij ons nieuwe pand op bezoek geweest. Vervolgens zijn we met iedereen naar locatie De Hooghei vertrokken voor het diner en de activiteit.

Alle collega's kwamen aan in Den Bosch

Op het kantoor in Den Bosch was alles klaar gezet voor het ontvangst van onze collega's uit Zwolle en Enschede. Ondanks dat er een aantal files onderweg waren, was iedereen op tijd aanwezig. De Bossche bollen en drankjes stonden klaar en daar werd zichtbaar van genoten. Onze directeur Arco opende de avond vervolgens met een presentatie terugblikkend op 2022. Rond 18:00 was iedereen gereed en gingen we onderweg naar De Hooghei, waar een heerlijk diner en leuke activiteit op ons stond te wachten.

Bibberend kunstwerken maken

Na een klein kwartiertje rijden kwam iedereen aan bij De Hooghei. Hier stond een heerlijk drie gangen diner op ons te wachten. Toen iedereen een plekje had bemachtigd, werden de bestellingen opgenomen. Toen iedereen uitgegeten was, gingen alle collega's een verdieping lager voor de activiteit van de avond.

In de zaal beneden stonden tafels met grote blokken ijs op ons te wachten. We gingen namelijk ijssculpturen maken. Bij elke tafel stonden de groepjes die daar aan de slag gingen. De zaal was opgedeeld in tafels van drie met elk een ijsblok en bij elke ijsblok waren drie mensen ingedeeld. De bedoeling was dat je met drie groepen één kunstwerk ging maken, gebruikmakend van de drie ijsblokken. Toen de tijd erop zat mocht iemand van elk kunstwerk een pitch gegeven met als doel om iedereen te overtuigen dat dit het beste kunstwerk was. Uiteindelijk kwamen er een overduidelijke winnaar uit, namelijk het kunstwerk van Anne-Marie, Remko, Arco, Chiel, Bert en kim. Zij hadden namelijk een Coca-Cola vrachtwagen nagemaakt. Als prijs kregen zij allemaal een een ijskrabber. Als afsluiter werden de kerstpakketten aan alle collega's uitgereikt en keerde iedereen weer naar huis.

Het was een gezellige avond en we kijken uit naar het volgende event.