De lente in met een personeelsuitje.

De collega's uit 's-Hertogenbosch, Zwolle en Enschede hebben afgelopen maand de lente ingeluid met een gezellig personeelsuitje. Elke vestiging was verantwoordelijk voor het eigen personeelsuitje. Zo is het team uit 's-Hertogenbosch wezen minigolfen en boulderen. De collega's uit Zwolle zijn gaan poolen, terwijl de collega's uit Enschede uiteten zijn geweest.

Minigolfen en boulderen in 's-Hertogenbosch

Met een mooie groep in 's-Hertogenbosch is de lente met veel fanatisme afgetrapt. Op een mooie glow in the dark minigolfbaan hebben de collega's hun talenten laten zien. Hoewel plezier en ontspanning voorop stond, is de wil om te winnen nog altijd groot. Ook is er een groep een tijdje later nog wezen boulderen. Ondanks de spierpijn in de dagen daarna was het zeer gezellig.

 

Stoten met precisie in Zwolle

Net als in 's-Hertogenbosch was er veel strijd tussen de collega's. Het werd al vroeg duidelijk dat de één meer talent had dan de ander. Zo moest er geregeld achter een bal aan gerend worden. Er kan er maar één de beste zijn en dat was onze collega Johan. Hij schoot de ene bal naar de andere erin. onder genot van een hapje en drankje was het een mooie avond in Zwolle.

   

 

Borrelen en uiteten in Enschede

In Enschede ging het er wat relaxter aan toe. Nadat er eerst op het kantoor in Enschede was geborreld, is het team wezen uiteten. De sfeer zat er goed in bij het team uit Enschede.