vacature-ingenieursbureau-ame

 

Op zoek naar vacature ingenieursbureau?

 

Ben jij opzoek naar een een werkplek met afwisselende, uitdagende projecten? Dan is Advanced Mechanical Engineers de werkgever voor jou!

AME is een ingenieursbureau gevestigd in ’s-Hertogenbosch met vestigingen in Zwolle en Enschede. Ons engineeringsteam werkt dagelijks aan toffe projecten voor verschillende branches, zoals de Machinebouw en de Food Machinery. Door hun passie voor techniek en de wil om dagelijks ontwikkeling mogelijk te maken, behalen onze engineers het maximale resultaat.

Wat doet een ingenieursbureau?

Van concept ontwikkeling tot het optimaliseren van een productieproces, ons engineeringsteam kan het. Door ons ruime aanbod van diensten halen wij uitdagende en leuke projecten binnen. Dit doen wij in verschillende branches als de Food Machinery en Speciaal Machinebouw, echter kunnen wij dit ook in branches als Agrotechniek, Transportsystemen en Verpakkingsmachines.

Werken bij een engineeringsbureau biedt je stabiliteit én afwisseling

De combinatie van stabiliteit én afwisseling is uniek. Want hoe behoud je de stabiliteit van een vaste werkplek, terwijl je werkt aan uitdagende en afwisselende projecten?

Bij AME werk je vanuit een vaste basis op onze tekenkamer in ’s-Hertogenbosch. Of je nou een project intern uitvoert of projectmatig wordt ingeleend door een opdrachtgever, je kan hier altijd terecht. Door langdurig bij één werkgever dezelfde soort projecten uit te voeren, kom je in een bepaalde tunnelvisie. Door afwisselend projecten uit te voeren in verschillende branches behoud je een frisse blik en kun je kennis branche-overstijgend inzetten.

Welke functies kun je uitvoeren bij een werktuigbouwkundig ingenieursbureau?

Er zijn verschillende functies die je kan bekleden bij ons. Het maakt niet uit in welke fase van jouw carrière je bent, als je over de juiste kwaliteiten beschikt ben je een kandidaat voor ons.

De functies zijn:

Waarom werken bij Advanced Mechanical Engineers?

Een project uitvoeren resulteert niet altijd in de beste oplossing. Door goed naar de vraag van de opdrachtgever te luisteren, de vraagstukken persoonlijk te benaderen en de juiste vragen te stellen, optimaliseren wij onze ontwerpen.

Wij zijn ervan overtuigd dat door een goede en persoonlijke samenwerking je tot de beste oplossing kunt komen.