Advanced-Mechanical-Engineers-E-Chopper-uitje

 

E-Chopper rijden in het buitengebied

Toeren in de buitengebieden van 's-Hertogenbosch en Vught. Langs bossen, rivieren en indrukwekkende villa's. En dan ook nog op een milieuvriendelijke chopper, die je het gevoel geeft onderdeel te zijn van een heuse (en vriendelijke) Biker Gang. Wie wil dat nu niet? Zo zag ons lokale uitje er afgelopen woensdag uit! Omdat Arco, Sanne en Karen (collega's van vestiging Zwolle) die middag aanwezig waren, konden ook zij proeven van de Brabantse gezelligheid.

Een avontuurlijke rit

Met maar liefst 23 collega's gingen wij toerend op pad. Het eerste uur volgenden wij een route door de evenementenorganisatie uitgestippeld. Omdat het in de dagen ervoor geregend had, lagen er veel plassen. Waar sommige collega's deze behendig probeerden te omzeilen, waren Dennis en Dwayne de waaghalzen die de plassen juist opzochten. Ondertussen riepen de fervente motorrijders andere collega's coachend toe: "Niet met de voeten remmen!" Vol verbazing keken collega's toe waarom Emre toch de hele tijd rare bochten maakte en telkens maar achter bleef. Tijdens een tussenstop werd er nog eens goed naar zijn E-Chopper gekeken en wat bleek? De as zat er toch behoorlijk scheef op! Het lag dus toch niet aan zijn rijvaardigheid. Gelukkig kon de evenementenorganisatie een nieuwe Chopper leveren, waarna wij een geïmproviseerde route terug reden.

Wij sloten de dag af in Italiaanse sferen, bij Happy Italy. Onder het genot van een heerlijke pizza of pasta en leuke gesprekken.