Een gezellig teamuitje om de zomer mooi af te sluiten.

 

Onze collega’s hebben de afgelopen week een gezellig personeelsuitje gehad. Alle drie de locaties hebben afzonderlijk van elkaar een eigen uitje georganiseerd. Zo werd in omgeving 's-Hertogenbosch en Zwolle fanatiek gebowld en werd er in Enschede een heerlijke barbecue georganiseerd bij één van de collega’s thuis. Een garantie voor gezelligheid.

 

Fanatiek bowlen en lekker eten in omgeving 's-Hertogenbosch

De avond werd afgetrapt met een aantal fanatieke potjes bowlen. Het eerste potje werd door een aantal collega’s al snel bestempeld als oefenronde, waardoor de ballen steeds sneller en harder over de baan gingen. Deze tactiek zorgde echter niet voor het gewenste effect. De horizontale streepjes waren niet op twee handen te tellen. Hierdoor werd al snel duidelijk dat meedoen belangrijker was dan winnen. Kim, een nieuwe collega, was ook al aanwezig en leerde via deze weg haar nieuwe collega’s alvast kennen. Ze heeft haar diploma in automotive engineering net binnen en gaat de tekenkamer in 's-Hertogenbosch versterken. Na het bowlen werden er heerlijke pizza’s gegeten Aanvankelijk was de bedoeling om eerst te eten en daarna te bowlen, maar er was iets fout gegaan bij de boeking. Dit had verder geen invloed op de goede sfeer van de avond.

 

Gezellig barbecueën in Enschede

Om vier uur werd de barbecue aangestoken en het eerste drankje genuttigd in Enschede. Dit was georganiseerd in de achtertuin van één van de collega’s thuis. Er was, net als in 's-Hertogenbosch, een nieuwe collega aanwezig. Zijn naam is Thijs en na het behalen van zijn diploma komt hij het engineeringsteam in Enschede versterken. Hoewel het aanvankelijk erg spannend kan zijn om bij een barbecue met je nieuwe collega’s aan te sluiten, was daar bij Thijs niks van te merken. Tijdens het uitje kwamen de verschillende muzieksmaken van iedereen ter sprake. Tussen ieders voorkeur bleek verassend veel Rammstein te zitten. Ondanks dat het voor een aantal redelijk laat is geworden, was iedereen de volgende ochtend weer fris en fruitig aan het werk.

 

Op hoog niveau bowlen in Zwolle

In Zwolle werd door een groot deel van de collega’s gezamenlijk op kantoor gegeten. Toen de magen gevuld waren, ging de groep van twintig collega’s onderweg naar het bowlen. Er waren drie banen gehuurd waar in totaal twee uur op werd gebowld. Terwijl iedereen fanatiek aan het bowlen was, ontbrak het natuurlijk niet aan de nodige hapjes en drankjes. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om te winnen, maar twee collega’s sprongen er bovenuit. Bert en Robert hadden beide een score van 156 punten gehaald. Toch vindt Arco dat hij daarboven had gezeten, als de speeltijd niet voorbij was. Na het bowlen werd er nog wat na gedronken en huurde een klein groepje een pooltafel af. Al met al was het een geslaagde avond in Zwolle.