Zomeruitje-2022-Advanced-Mechanical-Engineers

 

Zomeruitje 2022

 

De zomer... daar issie dan! Als aftrap van deze zonnige, ontspannen periode, hebben wij elkaar ontmoet tijdens ons zomeruitje. Dit was de tweede keer dat het plaatsvond na de fusie met TT-Engineering en het is een jaarlijks terugkerend uitje. Met collega's van alle vestigingen ('s-Hertogenbosch, maar ook Enschede en Zwolle) komen we samen om laagdrempelig plezier te hebben, een leuke activiteit te doen en lekker te eten en te borrelen.

 

Samen Arnhem verkennen

Om collega's even ver te laten reizen, hebben wij elkaar in Arnhem ontmoet. Rond 14:00 uur 's middags kwamen de eerste collega's aan bij onze start locatie, waar wij met een kop koffie/thee of iets fris in de zon ontvangen werden. Wat was het fijn om elkaar (weer) ‘in het echt’ te spreken! Collega's van de verschillende vestigingen spreken elkaar niet wekelijks. Het was dan ook leuk om collega’s te spreken die je al lange tijd niet had gezien, een grap en een grol te delen en voor nieuwe collega’s was het een leuke, ontspannen manier om 'de club' te leren kennen.

 

Op zoek naar de Pelgrimsschat!

Tijdens ons zomeruitje zijn wij getransformeerd tot pelgrims, op weg naar een ‘hogere doel’: het vinden van de pelgrimsschat! In teams van 6 zijn wij door de Arnhemse binnenstad op zoek gegaan naar historische beproevingen. Al (snel)wandelend en puzzelend hebben de teams codes gekraakt om de daaropvolgende uitdagingen aan te gaan. Aan fanatisme ontbreekt het bij onze collega’s niet en dat was te merken! Al voordat de game van start ging, rekende elk team zich een overwinning rijker. Het bleek een uitdagende strijd, waarbij elke opgeloste puzzel de teams een stap dichter bij het einddoel bracht: de locatie van de pelgrimsschat!

 

Na een borrel ook een bite

Na een inspannende middag, konden wij tijdens een uitgebreid driegangen diner verder gaan met ontspannen ontmoeten. Ons diner werd uitgeserveerd in het gerenoveerde bijgebouw van Café Restaurant Verheyden, in hartje Arnhem. Het restaurant is al sinds 1991 gevestigd in een oud monumentaal pakhuis dat vlak achter de grote winkelstraten van Arnhem staat. Tussen de gangen van het diner door wisselden collega's van plek om meer mensen te kunnen spreken. Ook werd er stilgestaan bij het 5 jarig werkjubileum van onze collega Paul. Zoals het hoort, was er ruimte om na te borrelen en op eigen gelegenheid op huis aan te gaan.