Engineer-vacature-AME

 

Op zoek naar een Engineer vacature?

 

Wil jij aan de slag als Engineer, heb jij de juiste papieren op zak en zoek je een uitdagende en afwisselende rol? In ons team van ingenieurs, gevestigd in Den Bosch, zijn er voortdurend vacatures voor beginnende en ervaren Engineers beschikbaar. Door aan de slag te gaan op projectmatige basis krijg jij de kans om aan verschillende projecten bij uiteenlopende bedrijven in diverse branches te werken. Maken wij jou al nieuwsgierig?

Ben jij goed in je werk? En wil je jouw specialisme graag voor onze opdrachtgevers inzetten?
Advanced Mechanical Engineers is een informeel en middelgroot ingenieursbureau, gevestigd in Den Bosch. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe Engineers. Met ons team van ongeveer 25 mensen lossen wij allerlei mechanische vraagstukken op en voorzien we in een capaciteitsbehoefte, met, bij en voor onze opdrachtgevers. Ons specialisme is de machinebouw. Daarbij richten wij ons op engineering voor handling, production en packaging. De uitdagingen waar wij aan werken, variëren van R&D-vraagstukken tot het opleveren van een tekeningenpakket dat gereed is voor productie. Daarvoor werken wij met diverse 3D CAD-systemen. Wij werken op projectbasis vanuit ons eigen kantoor en op locatie bij de opdrachtgever.

Werken bij een werktuigbouwkundig ingenieursbureau biedt jou op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak de kans om te groeien, te verdiepen en jezelf te ontwikkelen. Het werken in de diverse branches en bij verschillende opdrachtgevers houdt je scherp. Ook het vakgebied is continu in beweging. Zo kunnen wij jou beloven dat je steeds weer nieuwsgierig blijft, je ontwikkelt en niet zomaar bent uitgeleerd.

Wat doet een engineer?

Als Engineer ontwerp je technische constructies en werk je ontwerpen van (onderdelen van) machines uit, al dan niet van complexe omvang. Jij maakt op basis van modellen de detailtekeningen, meet constructies in en vertaalt deze naar duidelijke technische schetsen. Ook ga je in gesprek met de opdrachtgever over wensen en verwachtingen. Daarbij zet je niet alleen jouw CAD-vaardigheden in, maar draag je – in samenwerking met jouw projectgroep - ook zelf ideeën aan voor productverbetering. Zowel op mbo, hbo als wo-niveau zijn er diverse interessante rollen beschikbaar. Afhankelijk van jouw voorkeur, ervaring en expertise kun je als Engineer ook aan de slag in een rol als Constructeur, Tekenaar, Project- of R&D Engineer.

Wat verdient een engineer?

Afhankelijk van jouw werkervaring en vooropleiding verdien je als Engineer gemiddeld tussen de EUR 3.000 – 4.000 per maand. Naast een prima salaris, reiskostenvergoeding en mooie bonusregeling, bieden wij jou 29 vakantiedagen (o.b.v. een 40-urige werkweek) met de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen en een aantrekkelijke pensioenopbouw. Ook is er volop de ruimte om cursussen en /of een opleiding te volgen. Last but not least noemen wij onze gezellige uitjes en feestjes, een écht bijkomend voordeel van het werken in een hecht team als bij AME. Kom jij bij ons werken als engineer?

Kom als Engineer werken in ons team!

Als Engineer heb je de banen voor het kiezen. Wat het werken bij AME anders maakt, is de kleinschalige en gezellige sfeer. Wij vinden dat werk leuk moet zijn en bij je moet passen. Om aan de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen, werken we hard. Ook houden we elkaar scherp door het volgen van trainingen en opleidingen. Daarbij zijn jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk uitgangspunt. Tegelijk bewaken we onze werk-privé-balans door ruimte te geven aan dat wat jij nodig hebt. Breng jij graag jouw kinderen naar school of heb je een bijzondere hobby? Daar maken we ruimte voor! Want naast dat we hard werken, maken we ook ruimte voor plezier. Wat dacht je van onze game-avonden of samen een rondje vliegen met de mini-drone in de pauze?

Heb jij werkervaring als Tekenaar of Engineer (in de machinebouw) en ben je in bezit van een passende opleiding Werktuigbouwkunde? Heb jij de kennis van bepaalde materialen of 3D-pakketten en lijkt het je wel wat om je tanden te zetten in een mooie technische uitdaging? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw technisch talent om ons team te versterken. Van harte welkom dus voor een kop koffie of vrijblijvend gesprek!

Waarom werken bij Advanced Mechanical Engineers?

“Ik kan zowel starters als meer ervaren engineers het projectmatig werken echt aanraden. Je ziet veel meer doordat je bij verschillende opdrachtgevers wordt ingezet. Daardoor doe je bredere kennis op. Wel vraagt het flexibiliteit om steeds op een andere plek te worden ingezet. Overigens ervaar ik het als een erg flexibele werkomgeving. Als je dingen bespreekbaar maakt, is er een hoop mogelijk!”

Aan het woord is Lilian, een van de AME-engineers over het werken op projectbasis. Zij en haar collega’s vertellen ook in de bedrijfsfilm wat het werken bij AME zo aantrekkelijk maakt.

Het uitvoeren van een opdracht is niet altijd hetzelfde als het bieden van de beste oplossing. Een opdracht heeft altijd een concrete vraag, maar er zijn ook altijd wensen. Door onze opdrachtgevers en vraagstukken persoonlijk te benaderen, de juiste vragen te stellen en oplossingen goed door te rekenen, optimaliseren wij onze ontwerpen. Wij weten dat je alleen door een goede en persoonlijke samenwerking tot de beste oplossing kunt komen. Heb jij al zin om samen aan de slag te gaan?